Meny

Skalldyr tallerken

Fisk

Sørlandstallerken

Sørlandsblanding av reker,krepsehale og majones og dill, serveres sammen med salat,røkt peppermakrell,blåskjell og marinert laksefilét. Gratineres med husets hvitløksmør. Allergener: melk,egg,sennep,bløtdyr,fisk og skalldyr,gluten*

kr.245,-

Hvitløksgratinerte Krepsehaler Beddingen

Krepsehaler serveres på en seng av ris med paprika og løk. Allergener: melk,skalldyr,gluten*

kr.215,-

Fisketallerken Beddingen (250gr)

Tre typer fiskefilét dampes, garneres med ett par scampi og anrettes på en seng av friske wookede grønnsaker. Serveres med urtesaus med hvitløk,olivenolje og kokte poteter.
Allergener: melk,fisk,skalldyr

kr.319,-

Ovnsbakt Laksefilét Mæren (200gr)

Laksfiléten paneres m/sesamfrø og stekes. Serveres med wasabi smør med soya, dagens grønnsaker og poteter. Allergener: bløtdyr,fisk,soya,melk,sesam

kr.292,-

Kjøtt

Kjøttelskerens Drøm (300gr)

En velmoden og mør Entrecôte serveres med bearnaise, aspargesbønner med rødløk- og bacon og ristet friske sjampinjonger. Dagens potet Allergener: melk,egg,gluten*

kr.309,-

Peppersteak Nyland (180gr)

Ett stykke oksefilét grilles og serveres med fløtepeppersaus tilsatt løk, paprika og sjampinjong. Dagens friske grønnsaker og poteter. Allergener: melk,seller,gluten*

kr.339,-

Kyllingfilét På Kokkens Vis

Kyllingfilét serveres med en pikant paprikasaus med chorizopølse, paprika, og løk. Ris og salat følger med. Allergener: melk,egg,gluten*

kr.219,-

Beddingens Hamburgertallerken (180gr)

En 180 grams Angus hamburger serveres med hamburger relish, salat og dressing. Allergener: melk,egg,sennep,selleri,gluten*

kr.239,-

Serving-chef
Creme-brule

Desserter

Sjokoladefondant På Kakeelskers Vis

Sjokolade,egg,sukker,smør og mel i skjønn forening stekes og serveres i stekeformen. Serveres med en kule vaniljeis og frisk fruktsalat Allergener: melk,egg,gluten*

kr.147,-

Crème Brûlée

Denne orginale Crème Brûlée lages på kremfløte,eggeplomme,sukker,vanilje. Anrettes med frisk fruktsalat. Allergener: melk,egg

kr.139,-

Panna Cotta

Panna Cotta smakes til med pasjonsfrukt og serveres med mørk sjokoladeis og bringebær. Allergener: melk,egg og soya

kr.132.-

Vi tilbyr også en egen barnemeny